Hjælp til installation af overvågningskamera

Mangler du hjælp til installation af videoovervågning? Så er der hjælp at hente lige her. Hos ACN Sikring ApS beskæftiger vi os udelukkende med sikring og overvågning hos både private og erhvervskunder. Vi installerer kameraovervågning for kunder i bl.a. Skive, Holstebro og Viborg, men også i resten af landet.

Et overvågningskamera er med til at skabe tryghed – både på arbejdspladsen og i hjemmet. Vi tilbyder professionel installation af TV-overvågning, der matcher dine behov. Du kan få professionelle videooptagelser – også i mørke. Vi sælger udelukkende optagere og kameraer i høj kvalitet.

Vi har over 25 års erfaring med videoovervågning

Vi har mange års erfaring med installation af videoovervågning hos forskellige kundetyper. Derfor kan du trygt lade os sikre dit hjem eller arbejdsplads. Hos os er der ingen opgave, der hverken er for simpel eller for kompliceret – vi står altid klar til at hjælpe med det hele.​

​Vi sikrer dig professionel rådgivning og kompetente løsninger. Mange har prøvet at stå med ubrugelige optagelser – enten fordi optageren ikke optager, eller fordi kvaliteten på kameraet er for dårlige. Dette slipper du for hos os, da vi altid installerer kameraovervågning i høj kvalitet.

Ring til os og hør mere om kameraovervågning

Hvis du har spørgsmål omkring kameraovervågning eller nogle af vores andre produkter, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi udarbejder gerne en god pris på din opgave – uanset om det er et abonnement med pakkeløsning eller noget helt andet. Og også uanset om det er udendørs eller indendørs alarm/overvågning.

Du kan enten ringe til os på telefon 72 133 133 eller skrive til vores e-mail post@acnsikring.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ MERE INFORMATION OM VORES YDELSER, OG DINE MULIGHEDER FOR EN OPTIMAL SIKKERHEDSLØSNING, DER MATCHER DINE BEHOV.

BLIV RINGET OP AF OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt