Tyverialarm for private​

Mangler du tryghed i dit private hjem? Så kan en tyverialarm være den rette løsning for dig. Hos ACN Sikring varetager vi alle opgaver inden for alarmsystemer såsom installation af alarmer med og uden abonnement for private. Vi installerer privatalarmer i hele landet, men også lokalt i blandt andet Thy, Mors, Skive, Holstebro, Viborg og omegn.

Som professionelt sikkerhedsfirma er vores vigtigste mission at skabe tryghed hos vores kunder. Dette har vi gjort i mere end 25 år, hvilket har ført til, at vi i dag har mere end 2.500 tilfredse kunder på landsplan. Et alarmsystem er en rigtig god løsning, hvis du føler dig utryg i dit hjem. En tyverialarm sikrer nemlig, at det hurtigt bliver opdaget, hvis du har ubudne gæster.

Vi skræddersyr dit alarmsystem til dine behov

Det vigtigste for os er at skabe tryghed hos dig. Derfor sørger vi altid for at skabe en god dialog med kunden, hvor vi snakker om forventninger til det nye alarmsystem. Efterfølgende skræddersyr vi løsninger, som giver dig fuld mulighed for at tilpasse løsningen til lige netop dine behov.

Vi tilbyder eksempelvis PowerMaster alarmsystem, som består af en lille, men effektiv og trådløs central med en lang rækkevidde. Dette alarmsystem er ideelt til både sikring af private hjem, større ejendomme og erhverv. Derudover tilbyder vi TrueGuard, som gør det muligt at betjene husets lys, strøm, varme og meget mere fra din Smartphone.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en tyverialarm

Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad vi tilbyder af tyverialarm for private, eller kunne du tænke dig en pris, så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud og sikre dit hjem.

Vi kan kontaktes på telefon 72 133 133 eller på e-mail post@acnsikring.dk.​

FÅ MERE INFORMATION OM VORES YDELSER, OG DINE MULIGHEDER FOR EN OPTIMAL SIKKERHEDSLØSNING, DER MATCHER DINE BEHOV.

BLIV RINGET OP AF OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt