Tyverialarm for private​

​Mangler du tryghed i dit private hjem? Så kan en tyverialarm være den rette løsning for dig. Hos ACN Sikring varetager vi alle opgaver inden for alarmsystemer såsom tyverialarm for private. Vi installerer privatalarmer i hele landet.

Som professionelt sikkerhedsfirma er vores vigtigste mission at skabe tryghed hos vores kunder. Dette har vi gjort i mere end 25 år, hvilket har ført til, at vi i dag har mere end 2.500 tilfredse kunder på landsplan. En tyverialarm er en rigtig god løsning, hvis du føler dig utryg i dit hjem. Alarmen sikrer nemlig, at det hurtigt bliver opdaget, hvis du har ubudne gæster.

Vi skræddersyr din alarmløsning

Det vigtigste for os er at skabe tryghed hos dig. Derfor sørger vi altid for at skabe en god dialog med kunden, hvor vi snakker om forventninger til alarmsystemet. Efterfølgende skræddersyr vi løsninger, som giver dig fuld mulighed for at tilpasse løsningen til lige netop dine behov. 

Vi tilbyder eksempelvis PowerMaster alarmsystem, som består af en lille, men effektiv og trådløs central med en lang rækkevidde. Dette system er ideelt til både sikring af private hjem, større ejendomme og erhverv. Derudover tilbyder vi TrueGuard, som gør det muligt at betjene husets lys, strøm, varme og meget mere fra din Smartphone.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad vi tilbyder af tyverialarm for private, så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid klar til at sikre dit hjem.

Vi kan kontaktes på telefon 72 133 133 eller på e-mail post@acnsikring.dk.​

FÅ MERE INFORMATION OM VORES YDELSER, OG DINE MULIGHEDER FOR EN OPTIMAL SIKKERHEDSLØSNING, DER MATCHER DINE BEHOV.

BLIV RINGET OP AF OS

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, det du søgte?​

Vi er medlem af SikkerhedsBranchen​

ACN Sikring - Fruevej 80, 7900 Nykøbing M  -  CVR: 29936897​  -  Tlf.: 72 133 133  -  E-mail: post@acnsikring.dk