Tågesikring med en effektiv tågekanon

Overvejer du at sikre virksomheden med tågesikring? Hos ACN Sikring ApS er vi specialister i alle former for tyverisikring, herunder tågekanoner, som kan skyde røg eller rettere tåge ud i forbindelse med et indbrud. Tågekanonen kan også benyttes i et privat hjem.

Vi er et landsdækkende og forsikringsgodkendt alarmselskab, der servicerer private og erhverv. Vi har kunder i bl.a. Skive, Holstebro og Viborg samt alle andre steder i landet.

Forsink og distraher tyven med en tågesikring

Et alarmsystem kan ikke holde indbrudstyven ude, hvis han vil ind, og derfor handler det om at forsinke, distrahere og stresse tyven. Vi kan tilbyde en lang række løsninger, som fungerer bedst i kombination med hinanden. Tågesikring har den fordel, at den ikke kun distraherer og måske stresser tyven. Den forhindrer tyven i at orientere sig. Dermed forsinker den tyven, som måske slet ikke kan udføre sit forehavende.​

Du kan vælge fuldsikring, hvor hele rummet fyldes af tåge så hurtigt som muligt. Eller du kan vælge lokal- eller punktsikring, som dækker dele af et rum. Punktsikring er velegnet til at sikre særlige værdier eller følsomme områder. Der er naturligvis tale om en sabotagesikker tågekanon, som kan skjules.

Kontakt os for at høre om fuld- eller punktsikring

Du er velkommen til at få en snak om, hvordan vi kan sikre din virksomhed eller dit hjem, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for tågesikring.

Du kan ringe til os på telefon 72 133 133 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail post@acnsikring.dk.

​​

FÅ MERE INFORMATION OM VORES YDELSER, OG DINE MULIGHEDER FOR EN OPTIMAL SIKKERHEDSLØSNING, DER MATCHER DINE BEHOV.

BLIV RINGET OP AF OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt