​Låsesystem – mekanisk, elektronisk eller intelligent

​Er du på udkig efter et intelligent, elektronisk eller mekanisk låsesystem? Hos ACN Sikring ApS har vi over 25 års erfaring med tyverisikring af virksomheder og private boliger.

Vi er et landsdækkende og forsikringsgodkendt alarmselskab, og vi tilbyder låseservice i bl.a. Skive, Viborg og Holstebro samt resten af landet.

Sikkert låsesystem med differentieret adgangskontrol

Enhver tyverisikring starter med et ordentligt låsesystem, og vi kan tilbyde en bred vifte af låsesystemer. Det kan være alt fra mekaniske til elektroniske låse. Du kan f.eks. vælge intelligent eller webbaseret adgangskontrol. Der er tale om sikre og brugervenlige låseløsninger, hvor flere af løsningerne har mulighed for at give alt fra differentieret til midlertidig adgang for medarbejdere og besøgende.

Der kan f.eks. være områder, hvor kun bestemte personer har adgang. Det kan også være, at medarbejderne ikke skal have adgang i weekenden med videre. Og det kan være, at du skal give en håndværker midlertidig adgang.

Webbaserede låsesystemer​

Vi kan f.eks. tilbyde det webbaserede adgangssystem TechSolutions, hvor du undgår at skulle have en ekstern PC eller server. TechSolutions har en række forskellige integrationsmuligheder til andre systemer som bl.a. Conventus.

Kontakt os for at høre mere om vores låsesystemer

Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om vores låsesystemer, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på levering og montering. Vi tilbyder også service og reparation.

Du kan ringe på telefon 72 133 133 for at få mere at vide, eller du kan skrive til os på e-mail post@acnsikring.dk.

​​

FÅ MERE INFORMATION OM VORES YDELSER, OG DINE MULIGHEDER FOR EN OPTIMAL SIKKERHEDSLØSNING, DER MATCHER DINE BEHOV.

BLIV RINGET OP AF OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt