unilock ADGANGSKONTROL

100% danskudviklet kvalitetsprodukt

ACN Sikring tilbyder adgangskontrol til både private og erhverv til gode priser. Vi forhandler bl.a. UniLock adgangskontrol, som er 100% danskudviklet. Systemet udmærker sig ved at have decentral styring og en meget brugervenlig software. 

Der er kælet for produkterne, både designmæssigt og teknisk, hvilket garanterer en lang levetid. Det betyder, at vores produkter holder mange år, og der kan ydes service på alle produkter uanset alder.

UniLock adgangskontrol er et åbent system, der sælges gennem alle anerkendte installatører. Det betyder, at hvis samarbejdet med installatøren ophører, kan andre anerkendte installatører overtage vedligeholdelsen og foretage udvidelser af systemet. Alternativet hertil er en udskiftning af hele systemet ved installatørskift.

UniLock anvendes i dag på mere end 40.000 døre. Dette er kundens garanti for, at UniLock vil blive tilpasset fremtidens krav og ikke mindst tilpasset fremtidens operativsystemer inden for adgangskontrol.

Læs brochure - Unilock

Unilock software 2

RING TIL OS FOR AT HØRE MERE OM ADGANGSKONTROL

Er du interesseret i at vide mere om Unilock adgangskontrol, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive dig til at vælge det rigtige system til dig og dine behov.

Ring gerne til os på telefon 72 133 133 eller skriv en e-mail til post@acnsikring.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

FÅ MERE INFORMATION OM VORES YDELSER, OG DINE MULIGHEDER FOR EN OPTIMAL SIKKERHEDSLØSNING, DER MATCHER DINE BEHOV.

BLIV RINGET OP AF OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt