Adgangskontrol til private og erhverv

Er du på udkig efter professionel adgangskontrol? Så er du kommet til det rette sted. Hos ACN Sikring tilbyder vi adgangskontrol til både private og erhverv i blandt andet Thy, Mors, Skive, Holstebro, Viborg og omegn, men også i resten af landet. Vi garanterer professionelle løsninger til attraktive priser.

Vores vigtigste mission er at skabe tryghed hos vores kunder. Derfor sætter vi altid kundens ønsker og behov i første række og forsøger at imødekomme disse på bedst mulig vis. Vi skaber en god dialog, hvor vi taler om forventninger, så vi er sikre på at finde den rigtige form for adgangskontrol til dig.

Brugervenlig adgangskontrol – systemer fra kendte mærker

Der findes mange forskellige virksomheder, som udvikler adgangskontrol. Vi har samlet nogle af de bedste og mest anerkendte på markedet, hvilket er din garanti for adgangskontrol, der virker. 

Du kan eksempelvis få UniLock adgangskontrol, som er 100 % danskudviklet. Dette system er meget brugervenligt, og der er kælet for produkterne både designmæssigt og teknisk.

Derudover tilbyder vi SALTO, som er en verden af intelligente sikringsløsninger. Med adgangskontrol fra SALTO er du garanteret høj sikkerhed og brugervenlige løsninger.

Vi tilbyder også webbaseret adgangskontrol fra TechSolutions, så du slipper du for at have en ekstern PC eller server. Her tilbydes mange integrationsmuligheder til andre systemer, bl.a. Conventus.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker, og vi står også klar med et uforpligtende tilbud. Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe til os på telefon 72 133 133 eller skrive til vores e-mail post@acnsikring.dk, så vender vi tilbage.​

FÅ MERE INFORMATION OM VORES YDELSER, OG DINE MULIGHEDER FOR EN OPTIMAL SIKKERHEDSLØSNING, DER MATCHER DINE BEHOV.

BLIV RINGET OP AF OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt