​Skab tryghed i hjemmet med en tyverialarm

​Mangler du tryghed i dit private hjem? Så kan en tyverialarm være den rette løsning for dig. Hos ACN Sikring ApS varetager vi alle opgaver inden for opsætning af alarmsystem, herunder installation af alarmer med og uden abonnement samt med og uden kamera. Vi installerer tyverialarmer i hele landet, men også lokalt i bl.a. Skive, Holstebro, Viborg og omegn.

Som professionelt sikkerhedsfirma er vores vigtigste mission at skabe tryghed hos vores kunder. Dette har vi gjort i mere end 25 år, hvilket har ført til, at vi i dag har mere end 2.500 tilfredse kunder på landsplan. En indbrudsalarm er en rigtig god løsning, hvis du føler dig utryg i dit hjem. Et alarmsystem sikrer nemlig, at det hurtigt bliver opdaget, hvis du har ubudne gæster.

Vi skræddersyr dit alarmsystem til dine behov

Det vigtigste for os er at skabe tryghed hos dig. Derfor sørger vi altid for at skabe en god dialog med kunden, hvor vi snakker om forventninger til den nye tyverialarm. Efterfølgende skræddersyr vi løsninger, som giver dig fuld mulighed for at tilpasse din boligalarm-løsning til lige netop dine behov.​

​Vi tilbyder f.eks. Jablotron JA-100 alarmsystemet, som består af en moderne, effektiv, trådløs central med en lang rækkevidde. Denne indbrudsalarm er ideel til både sikring af private hjem, større ejendomme og erhverv. Alarmsystemet gør det også muligt at betjene husets lys, strøm, varme og meget mere fra din smartphone.

Kontakt os for en god pris på en indbrudsalarm

Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad vi tilbyder af alarmsystemer for private, eller vil du høre mere om priser, så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på en alarm til hjemmet.

Vi kan kontaktes på telefon 72 133 133 eller på e-mail post@acnsikring.dk. Så fortæller vi dig gerne mere om mulighederne for en privatalarm eller andet alarmanlæg.

FÅ MERE INFORMATION OM VORES YDELSER, OG DINE MULIGHEDER FOR EN OPTIMAL SIKKERHEDSLØSNING, DER MATCHER DINE BEHOV.

BLIV RINGET OP AF OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt