fjernsupport​

FÅ HJÆLP TIL OPSÆTNING AF DIN OVERVÅGNING

Fjernsupport betyder, at du giver ACN Sikring midlertidig tilladelse til, at overtage styringen af din PC. Det er et super værktøj, når vi skal hjælpe dig med opsætning af tyverialarm, TV-overvågning eller adgangskontrol.​

​​

Sådan gør du:​

• Kontakt os på telefon 72 133 133 og tryk 2 for at komme til ACN Sikrings support.
  • Tryk "Download Quicksupport" ikonet her på siden for at hente programmet. Tryk derefter på programmet i downloadbjælken i bunden eller i mappen "Overførsler". Tryk "run"/"kør" hvis programmet beder om det. Bemærk: Hvis du f.eks. har Firefox installeret, så skal du først trykke "save"/"gem".
  • Når programmet "TeamViewer Quicksupport" er startet op, oplyses supporteren om dit ID og kodeord, der står i TeamViewer.
  • Herefter er supporteren koblet på.

FÅ MERE INFORMATION OM VORES YDELSER, OG DINE MULIGHEDER FOR EN OPTIMAL SIKKERHEDSLØSNING, DER MATCHER DINE BEHOV.

BLIV RINGET OP AF OS

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, det du søgte?​

Vi er medlem af SikkerhedsBranchen​

ACN Sikring - Fruevej 80, 7900 Nykøbing M  -  CVR: 29936897​  -  Tlf.: 72 133 133  -  E-mail: post@acnsikring.dk