Tyverialarm​

​Er din virksomhed tyverisikret? Hvis ikke, så bør du stærkt overveje at få installeret en tyverialarm. Hos ACN Sikring tilbyder vi tyverialarm for erhvervskunder i hele landet. Vi har stor erfaring på området, så vi kan varetage mange forskellige opgaver.

Vi er et professionelt firma, der har serviceret tilfredse kunder i mere end 25 år. I dag har vi over 2.500 kunder på landsplan, som vi servicerer med forskellige sikkerhedssystemer såsom tyverialarmer. Du kan altså trygt lade os sikre din virksomhed for dig, så du kan tage hjem fra arbejde med ro i maven hver dag.

Find en tyverialarm for erhverv som matcher dine behov

Når du samarbejder med os, kan du forvente en tæt og god dialog, hvor vi snakker om dine forventninger og behov til dit nye sikkerhedssystem. Inden for tyverialarm tilbyder vi forskellige systemer afhængigt af dine behov. Vi tilbyder eksempelvis:

  • ATS Advanced
  • Alphavision
  • NOX Systems.

Alarmsystemerne har særlige specifikationer, således at de matcher forskellige behov. Fælles for alle løsningerne er dog, at de er topsikre og professionelt udviklet. Vi hjælper dig gerne med at finde den tyverialarm til erhverv, som passer bedst til dine ønsker.​​

ATS-Alarm

ATS-Alarm anvendes fra de helt små installationer og op til de større anlæg, hvor integration med andre anlægstyper er påkrævet, og hvor der ønskes en central styring af flere alarmsystemer.​

Med ATS-software kan du programmere din egen ATS-central via PC, IP o.s.v.​

Brugere, adgangskontrol og brugerkoder, hændelseslog, og andre systemindstillinger redigeres nemt med ATS’ software til styring af dine alarmanlæg.​

ATS giver dig mulighed for en Multi-Site styring, så du kan håndtere alle dine forskellige alarmanlæg via serverbaseret software.​

NOX Sikringssystem

​NOX er et kombineret sikringssystem, der forener adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning samt klima- og bygningsstyring i en og samme platform.

NOX er et åbent system, som enkelt kan integrere med virksomhedens eksisterende IT-systemer, og kan tilpasses enhver brugers behov.

Hent brochure

Hent brochure - SIMS

RING TIL OS FOR AT HØRE MERE OM Tyverialarm

Er du interesseret i at vide mere om tyverialarm, er du velkommen til at kontakte os

Vi står altid klar til at rådgive dig til at vælge det rigtige system til dig og dine behov.

Ring gerne til os på telefon 72 133 133 eller skriv en e-mail til post@acnsikring.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi er ACN Sikring

ACN Sikring er et danskejet sikringsselskab, ejet af Niels Larsen og Leo Hundal, som i over 25 år har leveret en bred vifte af sikringsløsninger til private hjem og danske virksomheder.

Med hovedkontor i Nordjylland og underafdelinger i Hobro og Aabenraa samt servicecentre fordelt i Jylland, på Fyn og på Sjælland, er vi altid tæt på vore kunder.

Vores eneste arbejdsområde er sikring, og vi er derfor altid på forkant med udviklingen inden for tyverisikring, herunder f.eks. alarmer, videoovervågning, adgangskontrol og låsesystemer.

Hvad siger kunderne

Vi leverer tryghed til både private hjem og virksomheder overalt i Danmark, og har gjort det i over 25 år.

Her kan du møde nogle af vores tilfredse kunder.