Adgangskontrol

Er din adgangskontrol up to date? Har du styr på, hvem der har adgang til din virksomhed?

Der findes mange forskellige producenter, som udvikler adgangskontrol. 

Vi har samlet nogle af de bedste og mest anerkendte på markedet, hvilket er 

din garanti for adgangskontrol, der virker.

Vore løsninger kan integreres direkte med tyverialarm og låsesystemer, hvorved man opnår en samlet, overskuelig og brugervenlig betjening og administration.​​

Unilock​

100% danskudviklet kvalitetsprodukt

ACN Sikring tilbyder adgangskontrol til både private og erhverv til gode priser. Vi forhandler bl.a. UniLock adgangskontrol, som er 100% danskudviklet. Systemet udmærker sig ved at have decentral styring og en meget brugervenlig software. 

Der er kælet for produkterne, både designmæssigt og teknisk, hvilket garanterer en lang levetid. Det betyder, at vores produkter holder mange år, og der kan ydes service på alle produkter uanset alder.

UniLock adgangskontrol er et åbent system, der sælges gennem alle anerkendte installatører. Det betyder, at hvis samarbejdet med installatøren ophører, kan andre anerkendte installatører overtage vedligeholdelsen og foretage udvidelser af systemet. Alternativet hertil er en udskiftning af hele systemet ved installatørskift.

UniLock anvendes i dag på mere end 40.000 døre. Dette er kundens garanti for, at UniLock vil blive tilpasset fremtidens krav og ikke mindst tilpasset fremtidens operativsystemer inden for adgangskontrol.​

Læs brochure - Unilock

Salto​

intelligent og flot design

SALTO er en verden af intelligente sikringsløsninger, der med sine produkter, både teknisk og designmæssigt, er førende indenfor elektronisk adgangskontrol.

SALTO's produktsortiment opfylder kravet om høj sikkerhed og er konstant på forkant med det stigende behov for sikre og brugervenlige løsninger.

Derfor er SALTO en kyndig leverandør, når sikkerheden skal være 100% i top.

De forskellige adgangskontrolsystemer, som SALTO tilbyder, er allerede på mere end 500.000 døre verden over.

SALTO er kort sagt det geniale valg, når ønsket om fleksible og fremtidssikrede løsninger melder sig.​

Læs brochure - Salto produkter

Læs brochure - Salto adgangskontrol

salto langskilte

Techsolutions​

innovativ og skalérbar adgangskontrol

Innovativ, omkostningseffektiv og fuldt skalérbar adgangskontrol for enhver type og størrelse af virksomhed eller organisation.​

Ingen ekstern PC eller server er nødvendig. TechPoint er webbaseret, så du anvender blot en browser for administration af kortbrugere, rettigheder og styring af alle døre.

Mange integrationsmuligheder til andre systemer, bl.a. Conventus bookingssystemet m.v.. Har du specielle ønsker, så udvikler og tilpasser vi TechPoint til at imødekomme individuelle behov.

TechPoint er designet til at kunne følge med den teknologiske udvikling og sikre din investering i mange år.​


Læs brochure - TechPoint IP dørcontroller

RING TIL OS FOR AT HØRE MERE OM ADGANGSKONTROL

Er du interesseret i at vide mere om TechSolutions adgangskontrol, er du velkommen til at kontakte os

Vi står altid klar til at rådgive dig til at vælge det rigtige system til dig og dine behov.

Ring gerne til os på telefon 72 133 133 eller skriv en e-mail til post@acnsikring.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi er ACN Sikring

ACN Sikring er et danskejet sikringsselskab, ejet af Niels Larsen og Leo Hundal, som i over 25 år har leveret en bred vifte af sikringsløsninger til private hjem og danske virksomheder.

Med hovedkontor i Nordjylland og underafdelinger i Hobro og Aabenraa samt servicecentre fordelt i Jylland, på Fyn og på Sjælland, er vi altid tæt på vore kunder.

Vores eneste arbejdsområde er sikring, og vi er derfor altid på forkant med udviklingen inden for tyverisikring, herunder f.eks. alarmer, videoovervågning, adgangskontrol og låsesystemer.

Hvad siger kunderne

Vi leverer tryghed til både private hjem og virksomheder overalt i Danmark, og har gjort det i over 25 år.

Her kan du møde nogle af vores tilfredse kunder.