Vi står gerne for installation, servicering og vedligeholdelse af jeres brandalarm


Hos ACN Sikring tilbyder vi installation af certificeret brandalarm på blandt andet skoler, i institutioner, kontorer, børnehaver og mange andre steder i eksempelvis Thy, Mors, Skive, Holstebro, Viborg og omegn.


Brandsikring og alarmering

Vi ved, at brandsikring og alarmering er en vigtig faktor, når man befinder sig et sted med mange mennesker. Installation af en brandalarm øger sikkerheden for og trygheden blandt medarbejdere eller elever. En funktionel brandalarm giver ro i maven, så alle kan koncentrere sig om sit arbejde.


Vi har mange års erfaring inden for brandalarmer, og vi står altid klar til professionel opsætning.

Kontakt os og at bestille installation af en brandalarm

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål omkring installation af en brandalarm. Vi giver naturligvis også kompetent rådgivning, så du føler dig tryg og klar til at bestille din nye brandalarm. Det er selvfølgelig gratis at få et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du ønsker en konkret pris.


Hvis du vil høre mere, kan du ringe til os på telefon 72 133 133, men du kan også skrive til os på e-mail post@acnsikring.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi er ACN Sikring

ACN Sikring er et danskejet sikringsselskab, ejet af Niels Larsen og Leo Hundal, som i over 25 år har leveret en bred vifte af sikringsløsninger til private hjem og danske virksomheder.

Med hovedkontor i Nordjylland og underafdelinger i Hobro og Aabenraa samt servicecentre fordelt i Jylland, på Fyn og på Sjælland, er vi altid tæt på vore kunder.

Vores eneste arbejdsområde er sikring, og vi er derfor altid på forkant med udviklingen inden for tyverisikring, herunder f.eks. alarmer, videoovervågning, adgangskontrol og låsesystemer.

Hvad siger kunderne

Vi leverer tryghed til både private hjem og virksomheder overalt i Danmark, og har gjort det i over 25 år.

Her kan du møde nogle af vores tilfredse kunder.